top of page

POEZEN

RAGDOLLS


TRIXIE

Dit prachtige meisje Trixie van de Tobbedanser hebben we aangehouden uit de combinatie Penny x X-man. Zij heeft een fantastisch karakter en haar tekening vind ik erg mooi. Ik ben zeer benieuwd hoe zij zich ontwikkeld. Ze is geboren op 13 oktober en nog volop in ontwikkeling. 


HCM en PKD via DNA negatief

TOOSKE

Mijn eigen fokje Tooske van de Tobbedanser een prachtig seal mitted poesje. Hoe trots kun je zijn als zoiets moois in een nestje te voorschijn komt. Ze is onwijs lief en fluffy, echt Ragdoll proof. Ze is een dochter van Emma-Lee, wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen, waardoor ik zo'n prachtdier mocht fokken.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief 30-3-2021

HCM, PKD en CIN via echo negatief 11-5-2022


FIV en FeLV negatief (24-6-2021)

FIV en FeLV negatief (18-5-2022)


EMMA -LEE

Dit is mooie Emma-Lee, oftewel Guilietta volgens haar stamboom. Ze is de meest zachtste en liefste poes binnen de cattery. Ik heb haar  nog nooit boos gezien. Ze heeft al voor prachtig nageslacht gezorgd, waaronder dochter Tooske hierboven. Dit jaar (2021) is haar kleindochter Winnie geboren en zij mag voor prachtige nakomelingen zorgen bij mijn vriendin Irma van cattery de Elandhoeve. 


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (dec 2019)

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juli 2021)

HCM, PKD en CIN via echo negatief (mei 2022)


FIV en FeLV negatief (jan 2020)

FIV en FeLV negatief (juni 2021)

FIV en FeLV negatief (mei 2022)
GESTERILISEERDE DAMES


SAAR

Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar heeft op 6 juni 2013 een nestje kittens gehad. (zie Foto's Saar 1e nestje).


Bloedgroep A/AB


HCM en PKD via DNA negatief


FIV en FeLV negatief in maart 2013

FIV en FeLV negatief op 31-1-2014DELILAH

Onze mooie Delilah, heeft voor twee prachtige nestjes gezorgd. Heel verdrietig moesten we uit het eerste nestje afscheid nemen van Sterre. Delilah schonk ons gelukkig een tweede nest en uit dat nest blijft prachtige Vlinder. Ze gaat wonen bij mijn moeder en als we een mooie kater voor haar kunnen vinden, zal ze misschien nog voor nageslacht zorgen ook. Delilah mag genieten van haar pensioen. Lekker buiten spelen, ze geniet volop nu. 

Zoë

Mooi Zoë, ze is de moeder van de kittens die nu aangeboden worden op mijn kittenpagina. Haar bevalling was erg zwaar en dat gaan we haar niet nog eens aan doen. Ze is gesteriliseerd en zou met een kitten mogen verhuizen of blijkt lekker bij ons wonen. 


PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (mei 2022)


FIV en FeLV  negatief (mei 2022)

UIT ONS LEVEN, MAAR IN ONS HART EN ZULLEN NOOIT WORDEN VERGETEN..

FAY

(Vanwege FIP moesten wel al op de leeftijd van 8 maanden afscheid nemen van Fay....)

STERRE

(Door een noodlottig ongeval is Sterre uit het leven gegrepen....)

Mooie mooie Sterre, dochter van Delilah en het pronkje van mijn moeder en mij. Veel ga ik hier niet over schrijven, dit doet te zeer, maar deze lieve schat mag nooit vergeten worden. Ze hoort hier thuis op de website van mijn cattery.....

bottom of page